Lonnekes wereld

Persoonlijke blog over Lifestyle en meer

Expeditie Verraad

Eigenlijk wilde ik nog even wachten met het schrijven van deze blog, maar ik kon het echt niet laten! Een recensie over het boek Expeditie Verraad van Liza Sips!

Soapsop

Oke, laten we even beginnen waar het begon. Dan weten jullie ook even waar het boek vandaan komt. Liza (Bekend van fashionchicks) schreef haar eerste boek Soapsop. Ik begon Liza een steeds leukere actrice te vinden dus ik was ontzettend benieuwd naar het boek! Ik moest voor Nederlands een leesverslag maken dus ik koos Soapsop. In het boek krijg je een kijkje in het leven van Pippa, die auditie ging doen voor een soap serie en een rol kreeg. Het eerste boek wat ik met plezier uitlas! En dat niet voor niks, want ik had een 9!

IMG_5072

Expeditie Verraad

Sinds kort ligt Expeditie Verraad in de winkels. Uiteraard wilde ik het boek meteen hebben! En daar heb ik zeker geen spijt van! Ik probeer het boek te bewaren tot dat ik op vakantie ben, maar dat lukt tot nu toe niet echt. Het is zo leuk! Hoe meer je leest, hoe leuker het wordt! Het boek gaat nog steeds over Pippa die in middels presenteert en 19 jaar wordt. Haar vriendje is de populairste zanger van Nederland. Ik denk niet perse dat je Soapsop gelezen moet hebben, maar op die manier weet je wel hoe Pippa in dit wereldje terecht is gekomen en waar de “oude bekende” vandaan komt. Het is dus wel handig, maar het is wel te begrijpen. Het leuke aan Expeditie Verraad vind ik Pippa. Ze maakt van alles mee en het boek is zo realistisch dat je er gelijk een beeld bij hebt. Ik heb het boek nog niet uit gelezen omdat ik het meeste wil bewaren tot de vakantie, zoals ik net al zei. Maar ik vind het zo geweldig! Waarom zo geweldig? Waarom is Soapsop het eerste wat ik uitlas en Expeditie verraad weer zo leuk? Geen idee. Misschien omdat ik hoop ook in dit wereldje terecht te komen, misschien omdat het boek realistisch is, misschien omdat ik Liza zo leuk vind.

 

Mocht je nog vragen hebben over het boek, laat het me dan zeker weten! Of heb je het al gelezen? Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik hoop dat jullie allemaal het boek kopen en dat jullie het net zo leuk vinden als ik! XSOAPSOP

Volgende

Efteling met 35 graden (Tips)

  1. WAUW LONNEKE 😍
    Ik wist helemaal niet dat je een blog had en dat je een YouTube kanaal had 😍😱❤️
    JE BLOGS IS ZOO GOALSS😍
    En die foto’s die je erbij maakt zijn geweldigg😍

Geef een antwoord

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén