Iedereen kent het vast wel. Je bent zo fan van iemand dat je hem of haar het liefst elke week ziet. Ik ben sinds de musical Droomvlucht ontzettend fan van Vajèn van den Bosch. 11 augustus 2014 maakte ik een fan account op Instagram aan. Op dat moment waren fanpagina’s helemaal niet in. Ik wist nog niet heel goed hoe Instagram werkte. Ik deed alles op mijn eigen manier en werd nooit gepromoot. Want ja, wist ik veel wat dat was! Ik vind het nog steeds jammer dat ik nooit heb bij gehouden wanneer Vajèn me begon te volgen.

Ik ben eigenlijk wel blij dat ik Vajèn niet elke week zie. Raar? Nee. Als je je voorbeeld elke week ziet wordt het vanzelf normaal. En het leukste aan fan zijn is je voorbeeld eindelijk weer zien! Ik zou overal naartoe willen. Al gaf ze een meeting in Friesland. Ik ben er sowieso bij. Het is gewoon zo. Als ik me verdrietig voel wil ik Vajèn zien. Ze maakt me gewoon blij. Best gek eigenlijk, maar toch is het zo. Op mijn wiskundeschrift staan foto’s van haar en in mijn bureau kastje heb ik een la met allemaal Vajèn spulletjes. Van kaartjes van The Sound of Music tot heel veel tijdschriften. En mijn pyjama is mijn Grease shirt met haar handtekening.

 

Ik heb Vajèn 9x ontmoet. De eerste keer was bij The Sound of Music. Helemaal naar Den Bosch gereden! Maar dat was het meer dan waard. Want wauw wat heb ik genoten! Ik zag haar vriend Lennart, haar ouders, opa en oma en Venna ook op het podium. De tweede keer dat ik Vajèn zag was 8 april. Ook bij The Sound of Music. Ik zat eerste rij en het viel me meteen op hoe Vajèn en Venna op elkaar lijken. Die stemmen! Het is gewoon een kopie. Na afloop stelde Vajèn me voor aan haar moeder. Ik kon het echt niet geloven! Ik was zo blij. Zingen met Vajèn was echt een droom die uit kwam! De derde en vierde keer dat ik Vajèn zag was 2 en 3 oktober. Ik had kaartjes voor Grease en ik mocht met iemand mee. Ik maakte een fanboek en vroeg fans om berichten en foto’s. Ik had er zo veel tijd aan besteed en wat was Vajèn blij! Beide dagen kreeg ik een knuffel. En dat is toch wel een van de meest gave en bijzondere dingen dat een voorbeeld kan doen. De vijfde keer was bij hartbeat. Ik mocht figureren en OMG! Dit was zo gaaf! Over het figureren schrijf ik nog een aparte blog. En dan de zesde keer. Ik ontmoette gelijk andere meiden van fanpages waarmee ik nog steeds contact heb. We hadden een confetti kanon voor Vajèn gekocht en wat was dit gaaf! Niemand kreeg dat ding open! ‘s Avonds met mijn beste vriendinnen (Claire en Larissa) naar Grease geweest en na afloop naar Vajèn. Ze zei ‘omg the ourselves ik kijk jullie filmpjes en ik volg jullie’ dit was zo ongelooflijk bijzonder! 18 september ging ik naar de Gelaarsde kat. Was ontzettend leuk en gezellig! Ook zag ik haar op de Tina dag. Ik won een meet and greet. En als laatste bij de première van hart beat. Dat was ongelooflijk gaaf en bijzonder!

Er staat nu 1 ontmoeting op de planning: 4 februari!

img_5075

Vajèn is inmiddels een groot voorbeeld voor heel veel meiden en uiteraard vast ook jongens. Ik ben zo blij voor haar. Hoe bijzonder is alles wat ze doet! Op je 17e een hoofdrol in Grease. Dat kan toch niet iedereen zeggen? Elke keer als ik Vajèn zag was ik zenuwachtig. Ik vergat zo veel te zeggen! Ik heb hier een blog van gemaakt omdat ik graag mijn ervaringen wilde delen. Een van de meest speciale dingen was toch echt wel met Vajèn op de set staan, een knuffel krijgen, de officiële première van hart beat en natuurlijk samen zingen! Wat ik met dit verhaal wil laten zien is hoe bijzonder iemand kan zijn. Maar oh.. wat hoop ik dit nog vaak mee te mogen maken!