Julia van Helvoirt is 23 jaar en zingen is haar grote passie. Ze kan zichzelf de winnares van Idols 2017 noemen en  is nog lang niet van plan om te stoppen met zingen. Benieuwd naar haar plannen en haar Idols avontuur? Lees dan snel verder!

Grapje

Julia wilde altijd al mee doen aan Idols, maar haar inschrijving was eigenlijk een grapje. ‘het was voor de grap na een stapavond’ vertelt ze.  Ze had nooit verwacht zo ver te komen en laat staan zelfs te winnen. De opnames in Curaçao zal ze nooit meer vergeten. De jury werd zo geraakt door Julia. Het mooie aan Nederlands zingen vindt ze dan ook dat elk woord binnenkomt en je er meer emotie in kan leggen. En dat is goed gelukt.

Dromen en de toekomst

Als Julia met iemand een duet zou mogen zingen, dan is dat Dre Hazes. Ze is groot fan van André Hazes. Ze hoeft niet lang na te denken over wat ze wilt in de toekomst. ‘Ik ga verder met muziek, singles uitbrengen en optreden etc.’ Als Julia iets zou mogen meegeven aan kinderen die ook graag iets in de muziekwereld willen doen: ‘Niet opgeven als je een keer wordt afgewezen. Dat heb ik ook meegemaakt. Gewoon doorgaan.’ Julia’s doel is zingen in de vrienden van Amstel live. Ik weet zeker dat het haar gaat lukken!

Lieve Julia, heel veel succes met alles wat er nog op je pad mag komen! Je hebt bij Idols een heel mooi begin gemaakt aan je carrière. You go girl!