Afgelopen week liep ik stage bij het Chassé Theater in Breda. Ik heb echt een hele leuke week gehad! Vandaag ga ik je alles vertellen over mijn ervaring.

Voorstellingen bezoeken

Een van de leukste dingen die ik heb gedaan was het bezoeken van voorstellingen. Ik ben naar de musical Fiddler On The Roof geweest, de toneel voorstelling De Andere Stem en de film The Post.

De eerste dag van mijn stage was op zondag en toen heb ik Fiddler On The Roof gezien. Ik vond dit echt een hele leuke en mooie voorstelling, waarvan ik niet had verwacht dat het zo zou zijn. Toen ik thuis het verhaal had gelezen en wat filmpjes had bekeken leek het me niet zo leuk, maar de musical zelf is echt geweldig!

Dinsdag avond ging ik naar De Andere Stem. Een voorstelling van Amsterdam Toneelgroep. Het werd voornamelijk gespeeld door een man en soms kwam er een vrouw bij. Ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten, maar het was uiteindelijk heel interessant om te zien. Je zag de hele tijd die man praten aan de telefoon, maar de stem aan de andere kant van de lijn kon je dus niet horen. Soms duurde het iets te lang en dacht ik HANG DE TELEFOON OP!!! Maar uiteindelijk werd het steeds leuker. Ik vond het vooral interessant om te zien, omdat het ook heel knap is dat iemand 5 kwartier lang in zijn  eentje op het podium kan staan.

Afbeeldingsresultaat voor the postAfbeeldingsresultaat

Donderdag ging ik naar de film The Post. Ik zat daar, als meisje van 16 tussen allemaal 65-plussers. Ik was even bang dat het niet leuk zou zijn, maar de 2 uur gingen heel snel voorbij en het was echt een hele goede film. De vrouw die de hoofdrol speelt (ik weet even niet hoe zij heette), is echt heel goed. Ik las een recensie van iemand die zei dat ze het niet acteerde, maar het gewoon was. dat klopte. Zij was het gewoon. Alsof je keek naar iemand die dit echt meemaakte.

 

Kantoor

Naast het bezoeken van deze voorstellingen heb ik ook op kantoor gezeten. Ik heb daar heel veel verschillende dingen gedaan. Een marketing opdracht, poster ophang mails maken, vlogs editten, lijsten met YouTubers maken, social media beoordelen en nog veel meer.

Als je de vlog wilt bekijken, klik  dan hier

Ik vond het echt een hele leuke week en ik heb er heel veel van geleerd!

 

Gerelateerde afbeelding