Oke. Het is eventjes geleden, maar ik ben er weer. Ik had weinig tijd en ik wist niet zo   goed waar ik over kon schrijven. Mijn blog gebruikte ik natuurlijk vaak in de vakantie omdat ik dan tijd had, maar ik was het een beetje vergeten. Als je mijn blog al volgde, heb je misschien gezien dat hij een hele grote make-over heeft gekregen. Ik vind het er nu leuker uitzien, waardoor ik nog meer zin heb om te bloggen.

Ik merk dat ik het steeds leuker vind om de lifestyle kant op te gaan. Dit merk ik op mijn YouTube kanaal, maar nu dus ook met mijn blog. Stukjes schrijven over wat ik leuk vind, over kleding, musical, over nog zo veel meer.. daar heb ik weer zo veel zin in! Ik heb gemerkt dat musical een steeds belangrijker onderdeel van mijn leven is geworden. Ook dit kunnen jullie terug gaan zien op mijn blog. Ik hoop dat jullie het ook leuk gaan vinden. Ook ga ik nog iets extra heel nieuws proberen, maar dat zien jullie zodra het op mijn blog staat! En ja, ik plaats nog steeds dingen wanneer ik er zin in heb en niet altijd op een vaste dag. Zo hou ik het plezier erin en hebben jullie leukere dingen te lezen. Zo, nu weten jullie ook even hoe ik verder wil gaan met mijn blog. Tot bij de volgende upload! X