Ja hoor, hij is er weer. Het tuinbroekje. Ik heb er zelf een hele tijd niemand mee zien lopen, maar he’s back. En ja, ik heb er zelf ook een.

Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou dragen, maar ik vind het zo leuk! Vroeger had mijn zusje er een, maar ik wist niet echt wat ik er van moest vinden. Nu wel. Ik vind het serieus zo ontzettend leuk! Het is ook met van alles te combineren. Zelf vind ik een streepjes shirtje er altijd leuk bij. Het ziet er soms wat speelser uit, maar is ook juist heel gaaf en leuk om eronder te dragen!

Daarnaast is het ook leuk om een tuinbroekje te dragen met een effen shirt, waarbij er bijvoorbeeld links boven iets op het shirtje staat. Als je dan een flapje laat hangen, creëer je een heel leuk effect. Doordat je een flapje laat hangen, wordt het wat stoerder, al kan het shirtje er nog zo lief uit zien.

Ook kan je een shirtje met een borstzakje dragen. Als je dan bijvoorbeeld een flapje zou laten vallen, zie je net het zakje. Ik heb een roze gekleurd shirtje met zo’n zakje en ik vind het er echt heel leuk uitzien! Je hoeft niet per se een flapje te laten vallen, als je het tuinbroekje gewoon ‘normaal’ draagt ziet het er ook heel leuk uit, omdat het shirtje dan wat rustiger is.

Zelf heb ik een kort tuinbroekje. In de lente (en in de zomer, want ja, het is Nederland) kan het te koud zijn om met blote benen te lopen, maar met bijvoorbeeld een zwarte panty eronder kan het prima.

Ik hoop dat jullie iets aan deze combinaties gehad hebben! Tot bij een volgende blog! X