Zo, dat is weer even lang geleden. Inmiddels heb ik eindexamen gedaan, ben ik geslaagd, heb ik vakantie en open ik mijn blog weer. Door alle drukte heb ik er zo lang niet naar om gekeken, maar nu heb ik zo veel zin om weer interviews te doen en om natuurlijk mijn verhalen te delen! Ik zal je eerst eens bijpraten, want oh, wat is er veel gebeurd zeg!

DOEI middelbare school

Laat ik beginnen met het feit dat ik gewoon GESLAAGD ben! Als je mijn examenvlogs hebt bekeken dan weet je dat het nogal stress vol was. Ik ben zo blij dat ik er nu eindelijk (EINDELIJK) vanaf ben. Ik kan straks een opleiding doen, waarbij ik ook echt mag doen wat ik het aller liefste doe: Acteren, zingen en dansen! Zo onwijs blij dat ik een van de 18 mensen ben die de opleiding mag gaan volgen. Oke, ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de middelbare school wel ga missen. Nouja, mijn vriendinnen vooral, want daarmee zit ik straks niet meer in de klas. Misschien waren de examens een beetje (nogal) stom, het heeft me ook veel goeds gebracht. Ik werd een van de examenvloggers van de Telegraaf en legde zoals ik net al zei alles vast op mijn eigen kanaal. Mijn kanaal groeide ineens ontzettend hard, wat een beetje gek was, maar ik mega leuk.

Ook gebeurde er iets met een Hema geodriehoek. You know, it’s Lonneke van de geodriehoek. Ik ontdekte dus die fout, en werd het weekend voor mijn eerste examens gebeld door RTL nieuw, NOS kwam bij mij thuis en het stond overal. De middag na mijn eerste examen moest ik gelijk naar Eemnes. Ik was namelijk te gast bij het programma ‘5 uur live’ waar ik mocht praten over de eindexamens. Heel druk allemaal, maar op de een of andere manier was dat wel fijn. Ik had even afleiding namelijk.

En later kwam 13 juni, de dag van de uitslag. Om half 7 ging mijn wekker, want ik werd gebeld door Q-Music. ZO LEUK! En jaaaa, ik ben dus geslaagd! Ik heb vorige week maandag mijn diploma gekregen. YES

 

En nu: VRIJE TIJD

 

Oke, eigenlijk was het best druk na de examens. Ik heb zo veel tijd besteed aan mijn YouTube kanaal. Ik maakte video’s met nog veel meer plezier dan eerst. Soms heb ik er wel even geen zin in, zoals nu. Wat heel raar is omdat ik het eigenlijk wel wil, maar misschien heb ik het even nodig om ietsje rustiger aan te doen. Er komen nog steeds genoeg video’s aan hoor.

Buiten het maken van video’s ben ik lekker gaan afspreken met vriendinnen, gewoon leuke dingen gaan doen en genieten van mijn vrije tijd. Vorige week zondag had ik een Get Together van mijn Netwerk. We gingen met allemaal YouTubers varen, zwemmen en BBQ’en in Amsterdam. Het was ZO leuk!  ik ben ook een paar dagen naar Barcelona gegaan. Oh my god, wat is dat een mooie stad zeg!

Misschien ga ik in deze blog een beetje van de hak op de tak, maar ik wilde je even snel bijpraten. Ik hoop binnenkort weer leuke interviews te kunnen doen en natuurlijk meer blogs te plaatsen! Bye, geniet van je dag xx