Oke. Dan is de vakantie al weer bijna voorbij. Toch voelt het anders, omdat ik zo lang vakantie heb gehad wegens de examens en me nog steeds niet verveel. Ik wil nog zoveel dingen doen, maar aanstaande woensdag heb ik toch echt de eerste introductiedag van school.

Auditie

Het is alweer even geleden. Eind januari deed ik auditie voor de opleiding Artiest (Acteur). De hele dag dansen, zingen en acteren mét druk. Want ik wilde dit zo graag! Even later werd ik aangenomen. Toen ik hoorde dat ik op intakegesprek mocht komen was ik echt te blij, terwijl ik op het moment dat ik hoorde dat ik daadwerkelijk aangenomen was niet zo goed wist wat ik er van moest vinden. Natuurlijk was ik even later heel blij, maar ik vond het ook heel spannend. Allemaal nieuwe mensen, andere lessen, andere vakken en vooral een uur reizen. Naar de middelbare school hoefde ik maar 7 minuten te fietsen dus als ik iets vergeten was ofzo ging ik gewoon even snel terug naar huis. Nu kan dat niet zomaar meer. Ik  begin me nu pas echt te beseffen dat ik echt een acteer opleiding mag gaan doen. Een van de 18 die door de audities heen kwam. WTF

 

Let’s do it

 

Ik heb er nu ook wel echt heel veel zin in hoor. Ik heb geen idee wat ik op de introductie dagen ga doen, wat ik nou eigenlijk precies nodig heb voor school en wat mijn rooster is, maar dat komt vast allemaal goed. Ik ben heel benieuwd hoe het straks allemaal gaat en stiekem ook wel naar wat er na mijn opleiding nou eigenlijk gaat gebeuren. Ik kan echt niet meer wachten eigenlijk.

 

Hoe snel ik deze blog ook heb geschreven, ik moest het even kwijt. Bye x